PAARD & MENS

Elk mens is op zijn of haar eigen manier bijzonder. Wij zoeken op onze eigen manier een weg in deze wereld. Niet altijd is deze weg voor onszelf of de mensen om ons heen ‘de makkelijkste’ weg. Het is de weg die ons gebracht heeft waar wij nu staan. En toch is dat niet noodzakelijk de weg waarop wij onze volgende stappen willen of kunnen zetten.

MAAK KENNIS MET HET PAARD

Bij Remonte maak je kennis met verschillende paarden en pony’s. In verschillende werkvormen ontdek je antwoorden op je vragen of krijg je vernieuwende inzichten in jouw pad. Thema’s als grenzen stellen, persoonlijk leiderschap, authenticiteit, keuzes maken, stress, rust en effectief gedrag kunnen aan de orde komen. We werken hieraan met grondwerk, metaforen en “spiegel-gesprekken” met het paard. Familie- en organisatieopstellingen kunnen ook samen met het paard worden uitgevoerd. Het programma wordt aangepast aan je vraag.

INZET VAN LEER- EN ONTWIKKELWERK MET PAARDEN

Iedereen kan op elk gewenst moment bij Remonte terecht. Dit kan zijn vanuit nieuwsgierigheid, een nog niet onderzochte vraag, als onderdeel van een hulpverlenings- of coaching traject of bij wat voor persoonlijke (ontwikkelings-)vragen dan ook.

In mijn werk heb ik de mogelijkheid om daar waar nodig en gewenst, een beroep te doen op de samenwerking met een loopbaancoach, een psychotherapeute, een psycholoog en een energetisch coach en therapeute.

WERKWIJZE

Leer- en ontwikkelcoaching bij Remonte is opgebouwd uit drie belangrijke stappen:

  • Samen met het paard je vraag of het probleem onderzoeken
  • Nieuwe inzichten krijgen en ontdekken hoe die vervolgens een plekje te geven
  • Terugkoppeling, toetsing van praktijksituaties of opfrissingsmoment

In welke tempo en in hoeveel sessies je deze stappen doorloopt, hangt af van het vraagstuk en jezelf. Jij bepaalt jouw weg, ik ondersteun je hierin met het paard.

Ik nodig u van harte uit om met mij en de paarden kennis te komen maken!
Ik zie uw mailtje of telefoontje graag tegemoet.

QUOTES & ERVARINGEN

“Bedoelde hij dat de hele tijd? Nou valt het kwartje.”
“Als ik het stapje voor stapje doe, kan het wel.”
“Toen we rustig bleven ging het sneller, dat is toch raar?”
“Mama, dit was leuk he?”
“Oh, dit zegt mijn instructrice ook als ik aan het rijden ben, ik breng het dus echt over.”
“Mama, nu hoef ik niet meer bang te zijn he?”
“Dit paard snapt me beter dan mijn psycholoog.”